Risteilyt ja reittiliikenne merellä Kotkassa

Tervetuloa kokemaan Kotka ja Langinkosken kuohut mereltä päin. M/s Tuula johdattaa sinut Keisari Aleksanteri III:n jalanjäljissä Kotkan historialliseen tunnelmaan. Suomen vanhin puinen vesibussi risteilee Kotkan lähivesissä, tarjolla on reittiliikennettä Katariinan Meripuiston ja Langinkosken välillä sekä Kotkansaaren ja Lehmäsaaren välillä, maisemaristeilyjä Kotkansaaren ympäri ja seikkailuristeilyjä Keisarillisen aarteen jäljillä.

Risteilemme kesän aikana myös Nuokkoihin Haminan edustalle ja Strukan suluille Pyhtäälle. Ohjelmassa on myös suositut lauluristeilyt Kotkansaaren ympäristössä. Tutustu risteilytarjontaamme ja lähde kanssamme merelle. 

Tuurilla Lehmään

Liikennöimme reittiliikennettä Kotkan Sapokasta Lehmäsaareen tiistaisin ja torstaisin m/s Walhallalla. Vietä mukava kesäpäivä Lehmässä ja koe saaren luonto. Torstaisin reittiliikenne on maksuton. Katso aikataulut

Tilausristeilyt ryhmille Kotkan saaristossa

Lähde makumatkalle historialliseen Kukouriin tai 70-luvun hengessä Lehmäsaareen. Räätälöimme tilausristeilyt asiakkaan toiveiden mukaisiksi. Lue lisää

Herkuttele kahvila Keisarin HerkkuAitassa

Langinkosken maisemissa palvelemme teitä kahvila Keisarin HerkkuAitassa, jossa on tarjolla itse tehtyjä leivonnaisia, niin makeita kuin suolaisia, myös gluteenittomia leivonnaisia. Risteilyn päälle maistuu kuppi kahvia, teetä tai pillimehu herkkujen kera. Tervetuloa nauttimaan kahvilan antimista. Koirat ovat tervetulleita kahvilaamme.